Internetes pályázás: 

2019. június 24 – 2019. július 12-ig a Pályázatkezelő Rendszerben.   

Igazolások postára adása: 

2019. június 24 – 2019. július 12-ig (a postára adás utolsó napja: 2019. júl. 12. 

Igazolások személyes leadása: 

2019. június 24 – 2019. július 12. 15:00-ig a Kollégium portáján 8:00-15:00 között. 

(1071 Bp., Városligeti fasor 33.) 

Pályázat beadásának módja:

1. Regisztráljon a 'Pályázatkezelőben' a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldalon. A 'Fiók létrehozása' lehetőségre kattintva tud regisztrálni. 

2. Leendő elsőéves hallgatóinknak a regisztrációhoz nem szükséges Neptun-azonosítót megadniuk!

3. Amennyiben még nem regisztrált a 'Pályázatkezelőben', akkor a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldal megnyitása után a 'Fiók létrehozása' lehetőségre kattintva tud regisztrálni. 

- Amennyiben már regisztrált, akkor korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!

4. Belépést követően a 'Pályázat beadása'-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a 'Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre' pályázati adatlapot

5. Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz!

6. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) a 'Pályázat beadása'-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját

7. A 'Pályázatkezelőben' benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ

8. A 'Pályázatkezelő' az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie, vagy a Kollégium portáján személyesen leadnia lezárt borítékban. FELHIVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.

9. A pályázatokat postai úton az 'LFZE BBK Kollégiumi Felvételi Testület' nevére, a 1071 Budapest, Városligeti fasor 33. címezzék.

10. A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt, automatikusan elutasításra kerülnek.

A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú kancellári utasítás alapján történik. 
A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhetnek.

Budapest, 2019. május 22.
Dr. Zelena András
kollégiumigazgató